COŞ
0 produs
Total: 0 RON

PODGORIA VILLÁNYI

Crama Wassmann

Podgoria de calitate superioară Villány-Siklósi borvidék a fost cel care ne-a atras de această zonă în 1998. Pe acest teren sunt plantate multe soiuri diferite cum ar fi Chardonnay și Rizling Italian, Oporto sau Portugieser, și pom de migdale și piersici.

Prin zonă găsim cultivători autentice, care prin munca și dedicația lor au reușit să păstreze tradiția din zonă, după care și Crama Wassmann își produce vinurile. Metoda este una ecologică autorizată, îmbogățit cu o calitate superioară, asta reprezintă vinurile din gama lor. 

Crama Gere & Weininger

O cramă condus împreună cu Weninger Franz și crama din Villány, care au un brand separat cu care se prezintă pe piață. Vinurile sunt produse de familia Gere, deci în filozofia și metoda de producerea vinurilor este la fel ca și în Crama Gere. Diferența este însă în podgorii, aici se găsesc soiurile din care pot face vinuri delicate sau vinuri corpoase.

Crama Gere Attila

În cramă sunt comercializate vinurile produse de familia Gere. Gama vinurilor este  de vinuri proaspete, ușoare, fructale, care sunt comercializate cu etichete vesele. Aceste sunt vinurile de bază, care sunt urmate de vinurile cramei, care sunt mai volumoase, elegante, cu etichete alb-negru. În clasament cel mai sus se află trei vinuri superioare, care au etichete cu design diferit, deoarece au o personalitate diferită.

Crama Bock

Crama Bock este unul din cei mai importanți reprezentanți din podgoriile din regiunea Villány. Crama produce vinuri doar de mare calitate, care sunt comercializate în gastronomia ungurească și în magazine speciale de vinuri.

Podgoriile se află în sudul țării pe un teren de 70 de hectare, pe dealurile Kopár-dűlő, Jammertál, Fekete-hegy, Ördögárok, pe care mai degrabă se cultivă soiuri roșii.