COŞ
0 produs
Total: 0 RON

PODGORIA BĂNĂȚEANĂ  »  PETRO VASELO

Petro Vaselo

Obiectivul nostru este de a crea vinuri de calitate superioară, prin redescoperirea marelui potențial al acestui terroir antic, conservând mediul, cu flora și fauna sa specifică, prin practicarea unei agriculturi ecologice.

Îngrijirea solurilor:

Pregătirea solului pentru plantaţiile noastre de viţă de vie durează aproximativ trei ani, perioadă în care scopul nostru este de a recrea condițiile adecvate pentru buna dezvoltare a viței de vie tinere.
Îngrijirea solului se realizează prin grăpare şi fertilizarea cu îngrăşământ verde; nu sunt folosite erbicide pentru plantaţiile de viţă de vie. Diferitele plantele erbacee îmbogățesc solul cu materiale organice și ajută la combaterea buruienilor.
Lucrările agricole efectuate urmăresc structurarea solurilor în vederea creării unui mediu cât mai propice pentru viţa de vie.
Se pune mare accent pe dezvoltarea rădăcinilor cât mai în profunzimea solului.

Îngrijirea viilor:

Nici o mașină nu poate garanta munca de calitate și atenţia pe care o acordă o persoană expertă. Acesta este motivul pentru care toate lucrările de întreţinere a viţei de vie se fac manual. Este o muncă laborioasă, dar care merită să fie realizată.
Tratamentele pentru combaterea bolilor sunt reduse la minim și se utilizează în special produse adecvate pentru viticultura biologică. Prevenirea bolilor se face în special printr-o atenţie deosebită în fazele de tundere și întreţinere a aparatului foliar.
Se efectuează şi lucrări de recoltare în verde pentru optimizarea calităţii producţiei.

PETRO VASELO ROȘU

  Crama: Petro Vaselo
  Recolta: 2012
  PREŢ: 40 RON
  Cantitate:
În coş

PERTO VASELO ALB

  Crama: Petro Vaselo
  Recolta: 2012
  PREŢ: 40 RON
  Cantitate:
În coş

OVAS

  Crama: Petro Vaselo
  Recolta: 2009
  PREŢ: 94 RON
  Cantitate:
În coş

OTORNITA

  Crama: Petro Vaselo
  Recolta: 2009
  PREŢ: 94 RON
  Cantitate:
În coş